Returnare produseConditii de returnare

Daca nu sunteti pe deplin multumiti de cumparaturile dumneavoastra puteti pur si simplu returna produsul in starea in care a fost livrat, in decurs de 14 zile de la receptionarea coletului si va vom returna banii (cu exceptia cheltuielilor de transport) sau putem schimba produsul cu o marime sau culoare diferita. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciatului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor."

Contravaloarea produsului va fi returnata in termen de maxim 30 zile de la data returnarii, cu conditia, ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate etichetele atasate si insotit de toate documentele primite si in ambalajul original.

Un produs de o marime poate fi schimbat cu acelasi produs de alta marime, in masura in care marimea solicitata este disponibila. Daca acea marime nu este disponibila se poate solicita schimbarea produsului cu un altul, platind diferenta de pret, daca este cazul.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.