Despre noi Un vechi proverb spune ca “Nu haina face pe om!”. Nimic mai adevarat… cata vreme ne referim la caracterul omului, am spune noi. Cu toate acestea, in secolul al XXI-lea, hainele au devenit o industrie, bazata in special pe nevoia fiecarui individ de a transmite un mesaj prin alegerile vestimentare: “Sunt puternic”, “Sunt stilat” sau, din contra, “Sunt rebel” - oricare ar fi mesajul, acesta defineste personalitatea purtatorului in raport cu ceilalti, inca din primul moment.

In acceptiunea celor mai multi dintre noi, prima impresie conteaza. Si cum altfel poti crea o prima impresie, daca nu si prin vestimentatie?

Noi ne adresam barbatilor care doresc sa transmita un puternic mesaj de stil si eleganta, atat la birou, cat si in viata de zi cu zi.

CostumeCamasi.ro are o traditie de peste 10 ani pe piata din Romania, producand si comercializand marcile proprii Gratie Filipeti si Camicia, marci inregistrate la Oficiul Roman pentru Inventii si Marci.

Pentru noi fiecare client este la fel de important. Tocmai de aceea oferim produse lucrate exclusiv in Romania, de cea mai buna calitate, la preturi pe care le veti gasi foarte accesibile.

Ne-am facut un obicei din a aborda segmentele de imbracaminte pentru barbati “wear-to-work” si “business casual”, tinute in pas cu moda, combinatia ideala intre casual si office.

Ramaneti alaturi de noi si veti descoperi cat de des intalnite sunt reducerile si preturile promotionale! In cele din urma, veti fi de acord cu noi: preturile CostumeCamasi.ro sunt fara concurenta pe piata romaneasca de textile.